DIPS-forum

Norges største eHelse-konferanse

For deg som er interessert i eHelse

DIPS-forum er vår årlige konferanse for deg som er interessert i fremtidens eHelseløsninger for sykehus. Konferansen består av en lang rekke faglige foredrag i parallelle temaløp og plenum hvor både eksterne foredragsholdere, DIPS-ansatte og DIPS-kunder deler sin kunnskap, erfaring og visjoner med deltakerne. I 2014 var det over 750 deltakere på konferansen.

Faglig og sosialt påfyll

Konferansen byr på tema som er aktuelle for brukere av it-systemer i sykehus og er åpen for alle. På kveldstid er det sosiale arrangementer med kulturelle innslag. Den sosiale delen hvor man får møte andre brukere og de ansatte i DIPS er like viktig og givende som den faglige delen. Tidligere deltakere mener DIPS-forum er velegnet til å bygge relasjoner innenfor bransjen, og at DIPS-forum gir dem faglig påfyll og informasjon om fremtidige løsninger. For oss er kontakten med brukerne viktig for videreutviklingen av brukervennligheten og funksjonaliteten i DIPS-systemene.

DIPS-forum 2016

DIPS-forum 2016 blir arrangert på Clarion Hotel Energy i Stavanger fra 1.-3.juni. Informasjon om konferansen og påmelding kommer i slutten av februar 2016. Vi håper å se deg der!

Portrettbilde Eirill Pettersen Buvik

Eirill Pettersen BuvikSenior forretningsutvikler/kundeansvarlig

Ta kontakt for mer informasjon